Limba română, întrebare adresată de Ovidiu527, 8 ani în urmă

Realizati în scris o prezentare a unei cărți ,apoi autoevaluaza-te răspunzând la întrebarea : Prezentarea mea a fost interesantă și convingătoare ?
Vă rog seriozitate !!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de necunoscutul67
2

Prezentarea pe care o fac este aceea a cartii " Maitreyi ". Vreau sa va prezint aceasta carte deoarece inca de prima data mi a starnit curiozitatea de a o citi si de a rasfoi pana la capat. titlul mi s a parut interesant, actiunea complexa si diversificata, personajele cateodata dragute, neindemanatice, nostalgice sau chiar pline de trairi. Este un roman de dragoste dintre doi tineri care au parte de experiente neplacute din cauza diferentei de etnie, religie etc , fiind doua personaje care traiesc intr-o lume a incompatibilitatii. Prima data el este imdragostit de ea, ea nesimtind niciun sentiment pentru el, dar apoi cunoscandu-se mai bine afla ca de fapt impartasesc pasiuni comune si isi predau singuri ore pentru invatarea limbilor straine. Acestia sunt luato in ochi de rau de familie pentru ca ei ii vedeau ca pe niste prieteni , frati nestiind ca ds fapt acestia isi vor intretine o relatie. Cartea e facuta pe intelesul tuturor si prezinta o frumoasa poveste de dragoste.

Da, prezentarea mea a fost interesanta si convingatoare pentru ca am oferit multe detali in legatura cu continutul carti si am explicat astfel incat ca ceilalti sa inteleaga de ce este o carte dedicata oricui in functie de varsta.

Alte întrebări interesante