Limba română, întrebare adresată de radubella, 8 ani în urmă

Realizati o compunere 20-25 de randuripornind de la singtama Nimic fara Dumnezeu. Dau coroana!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tii1
7
Nimic fara Dumnezeu.Oricât de mult te-ar ajuta cineva in viata tot nu poti rezolva toate problemele pe care le întâmpini tot Dumnezeu este Acela care de fiecare data iti intinde o mana de ajutor.Este bine ca atunci cand pornim la drum sau ne apucam sa facem un anumit lucru sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne ajute sa realizam acel lucru,dar sa nu uitam la final sa-I multumim.
Dumnezeu este cu noi mereu,dar daca nu-I cerem ajutorul si nu ne rugam El nu poate sa ne ajute.Uneori poate ca uitam ca Dumnezeu exista ,dar la un moment dat intampinam dificultati si avem nevoie de El asa ca ne rugam Lui.
Niciodata nu vei reusi sa faci ceva in viata daca nu crezi in Dumnezeu .El este Atotstiutor,insa te va ajuta numai daca vrea,pentru ca daca ai savarsit fapte prea grave,Acesta poate nu te va ierta.Atunci tu trebuie sa te rogiAceasta rugaciune trebuie sa fie puternica pentru ca Dumnezeu sa te poata ierta.
In viata oricat de bine ti-ar merge trebuie sa dedici,in fiecare zi ,macar cinci minute pentru a vorbi si a-I multimi Lui Dumnezeu.
Cu ajutorul lui Dumnezeu putem ajunge unde ne dorim.Trebuie sa respectam insa ceea ce El a vrut sa spuna prin poruncile sale.
Nu ar fi tau daca am merge si la Biserica pentru a ne ruga si ai multumi lui Dumnezeu.Ce multi nu stiu este ca cu ajutorul Lui ne putem vindeca si de boli ,chiar daca poate nu ne vine sa credem.Asa ca rugati-va!
Alte întrebări interesante