Limba română, întrebare adresată de andreeafluttershy10, 8 ani în urmă

Realizați o compunere cu tema 'Dragostea' în care să fie prezente obligatoriu următoarele:Valentine's Day, parc, 10,litera A, Andreea și să aibă final trist. Vă rog frumos dacă îl faceți vă dau toate punctele mele plus COROANĂ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexandragrigoras663
1

Dragostea

Intr.o zi de iarna, chiar de ziua indragostitilor, chiar intrun parc se intanlea un cuplu tanar. Pe fata o chema Andreeaiar pe baiat Eric. Ei aveau deja 10 luni de cand erau impreuna si erau de nedespartit. Eric vroia sa ii faca o surpriza Andreei asa ca i.a cumparat un buchet de flori si o cutie de bomboane. Andreea a ajuns acolo si a fost cuprinsa in brate de Eric. El mereu si.a dorit ca relatia lor sa tina vesnic dar soarta avea alte planuri cu ei.

Andreea a simtitca ceva e ineregula dar nu a bagat de seama.

Cand se plimbau Andreea si.a facut curaj si i.a spus lui Eric ca nu mai vrea sa fie cu el si ca are pe altcineva, iar apoi a plecat. Eric a vrut sa vorbeasca cu ea dar chiar atunci l.a calcat o masina.

Andreea speriata a sunat la salvare dar era prea tarziu. Eric s.a stins din viata chiar in fata ei. Cand a ajuns la inmormantare si.a dat seama ca inca il iubeste si ea a fost distrusa, dar a trait toata viata cu gandul ca Eric o pazeste.

Sper sa iti fie de folos.


andreeafluttershy10: Mulțumesc mult
Alte întrebări interesante