Limba română, întrebare adresată de yonela91, 9 ani în urmă

realizati o compunere cu tema "sunteti un ratacitor pe apele oceanului Atlantic"
va rog e urgent!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Toothles12
1
Sunt un om ca orisicare altul, dar am ceva al meu ce ma face un pic mai diferit si acela este faptul ca sunt un rătăcitor pe apele oceanului Atlantic. Imi place nespus sa rătăcesc pe ape in căutarea de noi pești pe care ii studiez apoi le dau drumul. Imi place si sa pescuiesc si sa duc familiei peste pentru cină.
Mi-am achiziționat mască cu oxigen si uneori ma scufund in ape , iar priveliștea magnifică a oceanului in străfundul lui ma farmecă total. Coralii multicolori si multitudinea de pesti si vietăți ma încântă si filmez mereu si duc acasa sa le arat tuturor ce minunății ascunde oceanul Atlantic. Ei se minunează insa imi spun mereu sa am grijă si sa nu mai merg acolo atât de des pentru a nu păți ceva , insa ei nu inteleg ca fara sa fiu un rătăcitor pe ape ,viața mea ar fi plictisitoare. Asa ca toata lumea imi spune :"Ratacitorul de pe apele Atlanticului ".

yonela91: hey imi mai poti face o compunere cu titlul "calator spre centrul pamantului" in care trebuie sa folosesti 10 adj neologice.. please !
Toothles12: Nu îți mai trebuie . Asa e ?
Alte întrebări interesante