Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

realizati o compunere cu titlul" cartea izvor de bucurii" dupa un plan; plan de idei Ce ai aflat ca este cartea? De ce avem nevoie de carti? Cine scrie cartea? Cum se continua povestea cartii? Despre ce pot sa comunice cartile? Ce carti citite ti-au placut in mod deosebit? Ce bucurii ti-au daruit ele? Ce personaje te-au impresionat?De ce? Daca ai scrie o carte, ce ai vrea sa comunici? Iti este cartea un prieten adevarat?De ce?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Jojo31
89
Eu cred ca o carte ,are o lume diferită în care poate intră oricine. Fără cărți nu am putea face nimic în viață .Din cărți înveți lucruri pe care viață nu ți le spune.Cei care scriu cărțile sunt autori care știu ce e în această lume magică .
Cartea comunica cu tine tot timpul ,atunci când citești .De aici extragi învățături care poate îți vor schimba atitudine sau comportamentul față de societate
La rândul meu citesc multe cărți fiinca îmi plac .Nu am o carte preferată ,toate cărțile care le citesc îmi rămân în suflet .Mă impresionează faptul ca o simplă carte te duce în altă lume .
Aș vrea să scri cărți prin care să comunic cu cititorul .Să spun obrăzniciile copilăriei mele și ceva învățături ca să nu facă aceleași gresele ca mine!
Eu iubesc cărțile enorm !
spre să îți placă și scuze ca am scris mai mult dar am folosit și câteva figuri de stil.

ioniy: doamna ma felicitat
ioniy: esti o mare artista in facut compuneri
Jojo31: mersi
silviagherasim: multumesc esti o salvatoare
razvanel16: asa si asa
Alte întrebări interesante