Limba română, întrebare adresată de sofiamariapetrea45, 8 ani în urmă

Realizati o compunere cu titlul ,,Cartea vietii mele"
DAU COROANAA!
AM NEVOIE DE EA URGENT!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marismilea
1

Cartea vieții mele

de .......

Cartea vieții mele ar trebui să fie una care să conțină și acțiune,și comedie,și fantezie/mister... Câte puțin din fiecare gen de carte. Mie,cel puțin,așa mi se pare.

Carte vieții mele... O văd ca o carte extraordinară,plină de cele mai frumoase ilustrații și cu cea mai arătoasă copertă. Ar trebui să fie,pur și simplu,perfectă!

În perspectiva mea,fiecare carte în parte este perfectă,în felul ei propriu. Felul în care o carte este concepută și transmisă cititorilor este unic și perfect într-un fel mirific.

Cred că,pentru a crea cartea perfectă pe care mi-o doresc pe post de cartea vieții mele,ar trebui inventată o combinație între toate cărțile din lume,pentru a obține Perfecțiunea Deplină,deoarece,după cum am spus,fiecare carte este prefectă într-un mod unic.

Dar,deocamdată,cartea vieții mele va rămâne neinventată. Casa mea este înțesată de cărți,deci practic,posed deja Perfecțiunea,doar că nu într-o formă de-o bucată,ci împărțită în mai multe frânturi,fiecare dintre aceste frânturi fiind speciale pentru mine.

Cartea vieții mele... O am. Și tu o ai pe a ta,indiferent de forma acesteia. Fii sigur de asta.

Sper că te-am ajutat,iar compunerea este bine efectuată și pe placul tău. Succes la școală și spor la învățat!

Alte întrebări interesante