Limba română, întrebare adresată de rya97, 8 ani în urmă

Realizati o compunere cu titlul ,,Cum am deprins tainele cititului"​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de kingulmd1
1

Răspuns:Tainele cititului le-am deprins din greșeală. Eram un puști care niciodată nu a deschis vre-o carte. Încă nu știam ce sunt alea tehnologii moderne. La vârsta de 8 ani am avut varicela, neavând ce face am deschis o carte să citesc. Am rămas impresionat de începutul ei, și în următoarele 2 zile am citit zi și noapte, eram foarte curios. Cu timpul cititul făcea parte din viata mea, citesc zilnic acum și nu regret nimic. Câte odată îmi aduc aminte cum stăteam cu plapuma în cap și citeam la lanternă. Erau și momente când nu aveam unde citi, toată casa era gălăgie și cu greu găseam un locusor bun de citit.

Îmi place foarte mult să citesc, și o să citiesc mereu.

Explicație:

Răspuns de marcela16
1

Răspuns:

Explicație:

Cred ca am început sa deprind tainele cititului pe la vârsta de 9 anișori. Era o zi friguroasă de iarnă, niciun om pe strada nu vedeai trecând. Întregul oraș era acoperit de-un strat gros de zăpadă.

Mă saturasem de uitat la televizor, așa ca am căutat în biblioteca o carte. Era prima oară când puneam mâna pe vreo carte. Țin minte ca ai mei rămăseseră uimiți, nu le venea a crede. Am luat cartea, și m-am retras în camera mea. Era o carte cu-o poveste atât de frumoasă și captivanta, încât nu m-am lăsat pana ce n-am terminat -o de citit. Cum eram în vacanță de iarnă, am tot citit pana la începerea școlii.

De- atunci tot citesc cărți pentru ca le consider un izvor de informaţii, din ele poți afla multe lucruri interesante.

Alte întrebări interesante