Limba română, întrebare adresată de bosanceanupetrp4ihc5, 8 ani în urmă

Realizați o compunere de 10-15 rânduri în care să descrii pădurea din/de vis.
Vă rog ajutați-mă! Dau coroană. ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de hahavcw
2

Padurea de vis pe care mi-am imaginat o este un superba. Are foarte multe animale cu diferite culori pe ele.Copacii ar înflori și ar face în loc de fructe,înghețată. Animalele ar fi trăit fiecare într-o casa.Si fiecare om care trecea pe acolo era servit cu înghețată.

Padurea din visul meu ar fi fost plina de flori pe care nu se găsesc în pădurile obișnuite. Acolo ar fi fost doar soare și uneori și ploaie dar calda.

Răspuns de HelpMEEEEEEE
1

                                                  Paudrea de vis

Nu exista padurea de vis.O padure este minunata si indragita de multe persoane care vin sa o viziteze si sa simta aerul placut si curat al ei.Verdele deschis iti da o stare de bucurie ce nu mai poate fi oprita.La muunte poti fi mult mai atras de brazi inalti plin ide conuri mai mari sau mai mici.Aici mias petrece o viata intreaga.La aerul curat,in verdele vesel in mirosul parfumat de floricelele mici si alaturi de copacii inalti care te fac un erou.Un copil e un erou cand urca un mic deal dar atuncii cand urca un munte sar simtii mai mult ca un erou.El va fi de neinvins.Eu sunt un copil.si sunt de neinvins!

        Aceasta este padurea la care visez o ,padure plina de bunatate!

       SALVATI PADUREAAAAAA!!!!

Alte întrebări interesante