Limba română, întrebare adresată de mezeijessicalet, 9 ani în urmă

Realizati o compunere de 15-20 de randuri in care sa prezentati gandurile,sentimentele la inceputul anului scolar si ce ne-am propus

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anaanutza16ow6blu
27
                           Frumusetea inceputului de an scolar 

Anul scolar a inceput iar eu am emotii ca in fiecare an . Mereu ma gasesc cu un buchet frumos aranjat de trandafiri in asteptarea momentului cand voi pasii din nou in clasa mea si ii voi inmana doamnei diriginte acest buchet drept recunostiinta pentru munca pe care ea o depune pentru educatia noastra . Gandul meu zboara departe in timp ce astept intrarea in scoala . Ma gandesc la noii profesori pe care ii voi avea , la noile materii , la temele de anul acesta si la colegii mei de clasa carora le-am dus dorul in vacanta . 
Stand afara in curtea scolii sentimentul de emotie ma inunda imediat si simt cum zambetul meu creste la vederea colegilor . Avem atatea sa ne spunem , ma simt minunat si mult mai energica cand sunt cu ei si ne povestim fiecare vacanta de vara . Radem si glumim , ne minunam de schimbarile pe timpul vacantei de care am avut parte . Doamna diriginta ne striga clasa pentru a intra in scoala , ne adunam toti pe rand nerabdatori si curiosi . O urmam pe doamna diriginta in clasa noastra , sentimentul de dor care ma apasa e putin mai domolit la vederea bancii si scaunului meu , la vederea tablelor negre ca abanosul si la creta alba si imaculata de la tabla . Dupa ce ne asezam in banci si prima ora de dirigentie poate sa inceapa ma gandesc la ce mi-am propus sa realizez anul asta si anume : sa invat mult mai bine ca in anii precedenti , sa fiu mai ascultator si sa ma maturizez treptat , as vrea sa imi gasesc si cateva hobbiuri carora sa ma dedic , precum fotografia , sportul , cititul si multe altele . Sper ca anul acesta sa fie mai bun ca precedentul si sa imi fac o multime de amintiri placute si in acest an .
Alte întrebări interesante