Limba română, întrebare adresată de EmmaEmy22, 8 ani în urmă

Realizati o compunere de 15-20 de randuri in care sa descrieti o scena din lupta utilizand cat mai multe tipuri de pronume invatate
VA ROG! DAU CORONA!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de wow9
5
EU ȘI JAKE ( titlu, daca vrei)

Eram in mijlocul luptei. Nu stiam ce sa fac. Dar prietenul meu mi-a zis sa fiu apa si foc. Cand atac este foc. Cand mă apăr este apa. Fi si una dar si alta. Eu, având încredere in el, am facut ce mi-a zis! Si pana la urma am reusit sa invingem dusmanii! Jake, prietenul meu, ma felicitat! Iar de aici s-a schimbat tot! Pe viitor am devenit cel mai bun! Chiar șeful armatei. Jake, a vazut cat de bun sunt si a devenit gelos! Asa ca a planuit un plan sa ma omoare! El voia să provoace un alt razboi iar in timpul luptei sa se prefacă, că m-a injunghiat din gresală! Eu am auzit tot ce a planuit. Asa ca i-am zis:
- Daca chiar vrei asta asa sa fie!
Si uite ca am ajuns sa ma lupt cu el. Dar in timp de am cazut jos,lui Jake, i-a scapat sabia direct in mine. El, vazand ce a facut a regretat amarnic. Nu-i venea sa creada! Asa ca ma dus la el acaa si m-a ingrijit! Datorira lui, acum sunt bine si iar prieteni. Sfârșit!
SPER CA AM FOST DE FOLOS! :)

EmmaEmy22: multumesc!!
EmmaEmy22: =]]
Alte întrebări interesante