Limba română, întrebare adresată de Neliutzza1611, 9 ani în urmă

Realizati o compunere de 20 de randuri cu titlul"prietenul meu cel mai bun".. care sa contina: 5 pronume,5 verbe,5 substantive

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Marry111111111
14
Cea mai buna prietena a mea este Daria . Ea are 10 ani la fel cat am si eu . Nu o sa ne dezpartim niciodata , pentru ca nimeni nu ne poate certa . Suntem colege inca de la gradinita . Prima oara ,la 4 ani , ne uram , iar la 5 ani am inceput sa vorbim pentru ca cea mai buna prietena de la gradinita era Diana , care a plecat , mi - a fost dor de ea si inca mai imi e dor . Ne-am imprietenit , eu cu Daria , deoarece eram singurele fete din clasa noastra ghiocelul . Am fost 20 de colegi , 18 baieti si 2 fete , eu Si Daria . Mamele noastre ne-a dat la scoala impreuna , iar noi am avut mult noroc si am cazut in aceeasi clasa si suntem colege de banca.
Intr-o zi ne-am intalnit la film , la mall-ul ,,Mega Mall,,(poti pune ce mall vrei).Acolo am fost la filmul ,,Frozen,, premiantul anului 2015-2016 . Ne-am mai intalnit si cu Vanessa , o colega , si inca 3 colegi .Pe acestia ii cheama Andrei , Mihai , Luca si Diana, stiu ca va ganditi la Diana fata care a contat pentru mine.Eu am intrebat:
-Cum vi s-a parut filmul?Mie mi s-a parut cel mai tare film
-Si mie!raspunsera ei in cor.
Afara ploua si era umed , cerul era albastru inchis , era urat.

Sper ca te-am ajutat ,stiu ca - i cam mare,dar m-am temut sa nu stiu prea putin si d-asta , corona?
Răspuns de cristinaaldea25
22
Lorena este cea mai bună prietenă a mea, încă de la grădiniță.Cu ea simt că pot vorbi orice, deoarce aceasta mă înțelege tot timpul.
Ne cunoaştem de o grămadă de ani, dar am devenit apropiate doar din clasa a 5-a. Mereu m-a ajutat cand am avut vreo problemă sau îmi lua apărarea când intram într-un conflict.
Imi dă mereu sfaturi bune de urmat şi eu de asemenea ei.Când plang este singura persoană care mă face apoi să zâmbesc oricât mi-ar fi de greu .
Ca orice alte prietene, mai avem momente si de ceartă, căci cearta este şi ea necesară, însă nu durează mult timp si ne împăcăm .Ea este genul de persoană care spune pe față tot ceea ce simte şi nu merge la alții să barfească, acesta este unul dintre motivele pentru care o admir mult.
Lorena este o fată onestă şi nu ascunde lucruri de mine, de aceea am încredere in ea. Este o fire foarte sociabilă, şi transmite celor din jur o stare pozitivă.
Ca orice alt om,aceasta are şi ea defecte, iar principalul ei defect ar fi insistentă, ceea ce cateodata mă c-am enervează, insă o iubesc aşa cum este ea.
Mă bucur din suflet că am ajuns să cunosc o astfel de persoană care să mă placă aşa cum sunt eu de fapt şi sper să ramanem prietene pana la moarte! :)
Alte întrebări interesante