Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Realizati o compunere de maxin 20 randuri despre, faptele eroilor si semnificatia acestora in viata noastra !!!




VA ROGGGGGGG URGEEEEEEENT!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de feruandrei414
1
Eroii au fost foarte folositori pentru lumea noastra fara ei am fi fost si acum in razboi. Multi barbati ar fi fosti luati prizonieri si copii si femeile au fi fost omotati. Totul ar fi fost ca in iad de asta ar trebui sa le multumim eroilor

Catalynacatalina: EROI pentru multe persoane cuvantul eroi este un simplu cuvant . Dar pt mine sunt niste persoane sfinte .
Utilizator anonim: ms!!
Răspuns de Catalynacatalina
1
Multi oameni au devenit in timp eroi ai Romaniei pentru ce au realizat si pentru iubirea lor de tara si de semeni.Exemplu-Stefab cel Mare:El a aparat Moldova Romaneasca de acum de invazia turcilor,a otomanilor!Noi am rasplatit aceste fapturi patriote prin construirea unor monumente,a unor flori puse pe morminte si a unor poezi scrise in onoarea acestora...din pacate acest patriotism pentru Romania nu prea mai exista din cauza frici de 'moartea' ce ne ia si ne face sa ne doara asa tare...dar sa stam asa si sa ne gandim ca lui Ioan Botezatorul nu i-a fost greu cand i sa spus ca i se taie capul si tot tinea cu Iisus.Ce intelegem:"El lupta pentru ce avea si obtinuse de la bunul Dumnezeu pe pamant,pe Iisus Hristos!" 
Alte întrebări interesante