Limba română, întrebare adresată de slapufericit173, 8 ani în urmă

Realizați o compunere de minim 150 de cuvinte in care sa descrii obiectul tau preferat. Eu as dori daca puteti sa descrieti patul. Va rog e urgent, dau coroniță​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de spanumalina00
0

Răspuns:

După atâtea zile obositoare, patul e loc de relaxare. El îmi oferă confort, ore de somn bine dormite, leneveală și nu doar atât, însă este și cel mai bun prieten al meu care serveste cu mine cele mai bune cine si gustari.

Am cea mai mare grijă de el. În fiecare dimineața îl fac la linie. Îi schimb și plapuma uneori. Îl las în culori puternice și atrăgătoare ca să le sară oamenilor în ochi, mai ales mamei, care dă cu tura prin camera sa-l verificice din toate unghiurile.

Sunt zile în care îi sduc și noi prieteni din prin magazine. Domnișoarele perne au părut tare încântate să-l cunoască pe domnul pat, au început să se așeze, să fie mai frumoase, iar domnii ursuleți de pluș au părut cei mai bucuroși încă de atunci. Au devenit mai manierați și eleganți și-și exersează tonul cu cel mai mare drag.

Patul mă retrage din tot stresul pe care îl capăt pe parcursul zilei și imi ofera posibilitatra de a sari, a dansa pe el, a asculta muzica, a face teme, a ma juca, a desena, a picta in cele mai rele situatii si tot asa.

Pentru mine patul poate insemna cel mai bun loc in care te poti regasi si in care iti este permis sa lenevesti minute, ore sau chiar zile intregi pe un dispozitiv oarecare.

Alaturi de el am ras la toate videoclipurile de pe telefon. A avut ocazia sa-mi cunoasca prietenii de pe apelurile video și s-a plans o data cu mine de toata gramada de teme pe care o primesc zilnic de la scoala.

Prietenu meu este cel mai bun psiholog și cea mai bună alegere din viața mea iar fără el nu cred că aș mai căpăta acele 10 ore de somn dormite pe 10 părți diferite dar cu toate astea nu-l iert pentru vanataile facute in coltul său.

Obiectul meu este cel mai bun! Patul, locul gandirii limpede si raiul pe Pamant pentru multi dintre adolescentii din ziua de azi.

Explicatie:

Scuze daca se afla greseli gramaticale. Nu prea am avut ce spune despre pat insa SUCCES la scoala

Alte întrebări interesante