Limba română, întrebare adresată de lavyyy2002, 9 ani în urmă

Realizati o compunere de minimum 2 pagini( aprox 60 de randuri) in care sa prezentati o aventura petrecuta intr-un spatiu de natura real sau imaginar... VA ROG PUTIN AJUTOR !!(99 DE PUNCTEEE)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Samariteanul
1
Anul 2310 ne surprinde cu evolutia sa. Intamplarea are loc in : Egipt, in plin desert. Dupa o extenuanta si lunga calatorie cu electrocamilele, ne am hotarat sa facem inca o oprire pentru a mai manca ceva mai consistent.  Cum in fiecare excursie avem cate un bucatar expert, ne am pus repede la treaba in a aduce ziare, carpe si alte chestii care se pot pune pe foc. Ne grabim apoi sa  il intrebam pe bucatar ce ne pregateste la cina... dar... el vine cu o veste proasta... din cauza caldurii, toata rezerva de carne s a deteriorat... si asta pentru ca un neispravit de valet nu a incarcat bateriile de la frigiderele mobile...Deci, foame ne era, rezerve nu aveam cineva trebuia sa rezolve situatia aceasta. In acest sens ne am adunat ca sa vedem pe cine trimitem sa cumpere ceva mancare, doar nu puteam sa plecat toti deodata; conform manualului de folosire a multi-teleporting-sistem nu se putea trimite persoane obeze iar bagajul de calatorie nu trebuia sa fie prea voluminos. Ma ofer voluntar si intru in aparatu de teleportare, astept cateva secunde si.... in scurt  cateva secunde ajung in New York la Mall ul StarFoods. Repede cumpar pachetele ExtraFarm  si ma grabesc sa plec. Totusi cineva facuse o greseala:  valizele de teleporting sunt standard, nu poti sa inghesui nimic in ele. Din aceasta cauza, cineva acolo in desert va suferi   de foame pentru ca.... desi am cumparat cate o portie pentru fiecare, valizele nu mi au dat voie sa indes totul pentru transport pana in Egipt.Astfel m-am intors cu mana goala  si le-am spus ca trebuie sa trecem cate nul pe rand prin teleportor ca sa putem manca.

Samariteanul: Sper ca e bunicica
Samariteanul: La ora asta,zic ca merita:))
lavyyy2002: multumesc mult... deja am scris una.. daca stiam.. oricum este foarte buna si intradevar merita.. mai ales la ora asta.. mersi din nou <3
Alte întrebări interesante