Limba română, întrebare adresată de eli64555, 8 ani în urmă

Realizaţi o compunere descriptivă. Ce zi minunată în care să utilizaţi diferite pronume învăţate pe care le veti preciza la final.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de silviaioanasilp5my69
1
Eu am plecat cu clasa in Cluj-Napoca.Am plecat sa vizitam gradina botanica.Pe drum eu si colegii mei cantam diferite piese.La un moment doamna diriginta(sau doamna invatatoare) a spus sa nu mai cantam, pentru ca noi il deranjam pe șofer.Intr.un final noi am ajuns la gradina botanica.Un copil a zarit un catel.El a plecat sa il mângâie. Copilul se pierdu-se de grup.Doamna diriginta(sau doamna invatatoare) s.a panicat, dar intr.un final ne.am regasit si am continuat calatiria.(Faci tu finalul cum doresti sau daca mai vrei sa adaugi, sper ca ti.am fost de folos)

silviaioanasilp5my69: Colegii mei*
Răspuns de Eli11447
1

Astăzi este ultima zi de școală din anul scolar... Ziua mea preferata.Păsările ciripesc de bucurie, fluturasi zboara lin deasupra florilor, albinele zumzăie de nerăbdare, soarele auriu alungă norii de pe cerul senin, iar copacii înfloriți suspină,, A venit vacanta mare! "Abia astept să plec la mare, cu cortul pe munte sau la bunici. Însă, îmi va fi dor de colegi, prieteni si de doamna învățătoare. Dar îi voi revedea la toamna, într-un an plin de surprize.

Sper că te-am ajutat!!! ;)


Eli11447: Scuze ca nu am prea scris pronume!
Eli11447: Am uitat
Eli11447: Mai poti adăuga și tu..
Alte întrebări interesante