Limba română, întrebare adresată de ionrzvan, 8 ani în urmă

realizati o compunere despre imigranti de minimum 15 rânduri
va rog mult dau coroana​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2

Imigranți

În lume sunt multe țări sărace, altele sunt bogate, în unele este război civil, adică se luptă cei din țară între ei, sau în altele nu este de muncă pentru întreținerea familiei.

Oamenii vor să trăiască mai bine și în pace și astfel unii dintre ei pleacă din țara lor în altă țară, care să le ofere un loc de muncă pentru a avea bani pentru el și familia lui, sau pentru a-și salva viața dacă e război.

Acești oameni, care trăiesc în altă țară decat cea în care s-au născut, sunt numiți imigranți.

Unele țări primesc bine imigranții, pentru că în țară nu se găsesc destui muncitori pentru a lucra în unele locuri, dar alți imigranți nu sunt bine primiți, când ei vin cu miile, sau vin fără intenția de a munci.

Viața unui imigrant nu este ușoară.

Cei mai mulți vin singuri într-o țară straină ca să câștige în așa fel încât să trăiască el și familia lui uneori rămasă acasă.

Unii imigranți, dacă sunt tineri, serioși, învață sau știu bine limba țării în care vin, atunci ei sunt primiți bine, sunt ajutați să își găsească de muncă, primesc asigurare medicală și chiar locuință dacă au copii.

Viața unui imigrant nu este ușoară într-o țară străină, dorul de pământul în care s-a născut și de familia lui îl face trist, dar el mereu va avea speranța că într-o zi se va întoarce în țara lui de baștină.

Mulți dintre imigranți nu se mai întorc niciodată acasă în țara lor, astfel visul de a se întoarce moare o dată cu ei.


Utilizator anonim: Incerc ok?
ionrzvan: okk
ionrzvan: mersii mult
Utilizator anonim: Ce nota ai luat la Imigranți?
ionrzvan: 8,mersii mult
Utilizator anonim: În ce clasa ești. Să văd cum să scriu
ionrzvan: a 11 a
ionrzvan: Ai reușit sa faci ceva?
Utilizator anonim: Acum
Utilizator anonim: Am terminat ca am vazut ca apar pe google si a trebuie să am grijă cum scriu ce scriu și fără greseli. Îmi spui nota ok? Succes!
Alte întrebări interesante