Limba română, întrebare adresată de biancaxx, 9 ani în urmă

Realizati o COMPUNERE despre respect si prietenie.
INTRODUCERE CUPRINS SI INTRODUCERE
Planul simplu si devoltat al compuneri

Urgenttt!!!!!! Va roggg

MUltumesc

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Dorina0Mihaela
1
    Prietenia nu este ceava de genu : Gata mergem la joaca ne jucam o ora si gata suntem prieteni !
     Prietena mea cea mai buna sau fosta mea prietena ma tradat ! Iar aceea prietena pe care o consideram o cunostiinta de fapt imi era cea mai buna prietena ! Pe cand prietena mea ma mintea si ma vorbea de rau aceea fata care nu prea se baga in seama cu mine ma vorbea de bine nu ma mintea si imi spunea adevarul chiar daca era dureros !
     - Buna Maria,cred ca nu ar trebui sa sa mergem la ora de Mate , Vrei ? Hai sa chiulim si sa mergem in parc ? Imi zicea Delia !
     - Nu cum sa chiulim,ai inebunit hai sa mergem la ora altfel o sa primim absenta ! Ii ziceam eu speriata !
       - Buna fetelor am auzit ca vreti sa chiuliti nu cred ca ar trebui sa faceti asta,din cate am auzit noul prfesor de Mate este tare exigent si rau ! Imi zicea Andreea timida cum era ! Acum vad ca voia sa ma protejeze si sa imi spuna ca nu ara trebui sa chiulesc !
Din aceea zi am incetat sa mai vorbesc cu Delia fiindca mi-am dat seama ca ma impingea sa fac doar lucruri rele in loc sa fac de-ale buna ! Si cu Andreaa am inceput sa ies mult mai des decat o faceam inainte fiindca asta inseamna sa fim prietene sa nu ne lasa una pe alta sa face lucruri rele si sa ne respectam !

Sper ca ti-a placut ! Am inventat-o pe moment,scuze greselile de ortografie ! Daca vrei poti sa mai adaugi ceva la ea ! Eu am vrut doar sa iti dau o idee ! per ca tia placut ~!

Alte întrebări interesante