Limba română, întrebare adresată de hffvujihtvg, 8 ani în urmă

Realizați o compunere folosind cuvintele: raze, iarba, pământul, glas, deschide, apare, saltă, construiesc, ouă, aripilor.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
4
Este o zi frumoasa de primavara  soarele este pe cer razele sale ne orbeste cu lumina puternica. Iarba este verde ca un covor al primaverii , miei ferciti ca a venit primavara au iesit fericiti afara. Pamantul bucuros ca randunelele au venit acasa din tarile calde. Glasul cel melodios al randunelelor se aude dis de dimineata pe prisma casei. Eu am deschis usa si m-am dus afara , am luat o bucata de paine si le-am dat randunelelor , si ele au plecat la cuib. Mama apare din gradina si a venit sa imi spuna ca trebuie sa o ajut. Randunele construiesc cuibul , ouale de randunica sunt in cuib. Mieii salta in sus de bucurie ca primavara a venit. 
Mult succes!
Sper ca te-am ajutat!
Răspuns de al2005
8
A venit primavara .Razele soarelui scalda bolta senina a cerului.Iarba se clatina de pe o parte pe alta,batuta usor de vantul primavaratic.Pamantul se acopera de multe flori colorate.Afara se aud glasuri de pasarele.Lunca se deschide si acolo animalele se trezesc din hibernat .Apar multe pasarele , unele salta vesele iar altele  isi construiesc cuiburi .Puii incep sa iasa din oua.Pasarile zboara in vazduh si tii mai mare dragul sa te uiti la jocul lor de aripi. .........Sper ca te-am ajutat.

al2005: mult succes!!!!!
hffvujihtvg: mulțumesc
hffvujihtvg: te rog să îmi spui până unde este introducerea cuprinsul și încheierea
al2005: primele 2 propozitii sunt introducerea iar ultima incheierea .cele din mijloc sunt cuprinsul.
hffvujihtvg: mrsi
hffvujihtvg: mersi
Alte întrebări interesante