Limba română, întrebare adresată de lica, 9 ani în urmă

Realizati o compunere in care sa-ti exprimi opinia despre comportamentul albinelor în comparatie cu anumiti oameni din zilele noastre.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de roxy197923
3
Pentru inceput m-am gandit ce m-am gandit si am considerat ce au in comparatie albilele fata de oamenii?Asa o sa va povestesc o intamplare hazlie.
Eram in gradina din spatele casei mele,ma jucam cu prietenele mele,Era foarte cald.
Eu citeam un basm in timp ce prietenele mele se jucau tennis.Din intamplare am adormit,si am visat ceva nemaivazut...
Eram o mica Alice din tara albinelor.Cand am intrat in aceea dimensiune de basm ,plina de florii in mii de culori,fluturi pictati parca de razele soarelui si mii si mii de albinute ,dragute,muncind cu spor si cu mult drag pentru regina lor.Si cum stiu multe lucruri de la biologie despre albinele lucratoare,am acceptat sa le ajut si eu cu treburile lor.
Prima zi a fost foarte grea ,albinutele munceau din rasputeri pt.matca(regina) ,trebuiau sa aiva grija de trantoti(bondari) ,sa gaseasca mancare.Aceste lucruri erau putine ,fata de lista de 20 de pagini.Am muncit din raputeri ,si la sfarsitul zilei am considerat ca nu este asa de usor sa fi albinuta.Dar nici om nu este usor sa fi,fiecare fiinta are chemarea sa in viata!si noi trebuie sa o respectam!
La sfarsitul zile ,am facut o petrecere in care albinutele s-au distrat cu ajutorul meu.-

-Gata m-am trezit...!mi-am spus eu!LE-am spus toata povestea prietenelor mele si ar ras neincetat!
SPER CA TE-AM AJUTAT!DA-MI UN MULTUMESC SI PUNCTE SI TE VOI MAI AJUTA!PUPICIII:)))))))))))))))))))***
Alte întrebări interesante