Biologie, întrebare adresată de girl241, 9 ani în urmă

realizați o compunere închipuindu!-va ca sunteți oul depus de o insecta parazita,la plante în ovarul unei flori.Asistati ca larva la procesul de fecundație și ca apariția fructului.
Va rog repede!Dau coroană!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ferarumihai72
1
Daca eu as fi o larva intr-un proces de fecundatie , pe parcurs as manca frunzele sau chiar florile . As creste daunand acelu copac sau acelei plante. Iar cand as face adult as face mai acelasi lucru decat ca m-as muta de pe o planta pe alta.
sper ca te-am ajutat, mult succes
Răspuns de Jodellemilu
1
Intr o dimineața cu soare mi am deschis ochișori și am văzut Soarele ...Totul era minunat...in jurul meu erau niște lucruri ciudate verzi și rozalii.Burta mea cerea mâncare asa ca...am început sa ronțăi și eu pe acolo...
După câteva zile a început sa mă doară foarte tare burtica pentru ca mâncasem o substanța amara...care(am aflat mai târziu)era polen...Ei bine polenul asta trebuia sa ajungă la ovulele care erau pe floarea mea(astea însă erau gustoase)asa ca de ce sa nu ajut...am luat intr un coșuleț niște polen și am turnat in găurica de pe floarea mea...In momentul acela nu S a întâmplat nimic,dar,după câteva zile,o mică,rotunjoară,verzisoara chestie a spus către mine:
-Mama?
Eram uluită...eu o simpla omida se creez asa ceva?!Era uimitor...însă și drăguța asa ca m am apropiat de ea și am încercat sa o i au de acolo...
-Au...mă doare!!
Se vedea ca micuțul era prins de găurica in care turnasem polenul...asa ca m am dus la bătrâna fluture sa o întreb ce creatura era:
-Mătușica ,ce iese dacă amesteci un ovul cu polen?
-ei bine...sa spunem ca polenul este tatăl și ovulu mama...ei fac un pui prin F-E-C-U-N-A-T-I-E.
-Fecundație....repet eu
-da fecundație și de aici iese un pui adică fructul...
-Aha,asta e
Și dau fuga la mi e acasă lăsând o peatusa fluture și gura
-Gata știu ce ești!acum te voi mânca!!
-Stai nu te rog!Nu voi fi o pacoste promit...Nu mă manca...și începu sa planga
Bine,bine nu te voi mânca...
-vrei sa fim frați?
-Daaa
Și asa s a format cea mai frumoasa prietenie din lume
sfârșit....
Sper ca te am ajutat

Jodellemilu: Sper ca este ceea ce ți trebuia
Alte întrebări interesante