Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

realizati o compunere narativa de 10 randuri in care sa prezinti lupta cu un monstru
DAU COROANA
URGENT​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ninjagirl0
3

A fost odată, ca niciodată, un prea frumos băiat care era de viță nobilă, despre care se credea că este fara de defecte. Să fi fost el prințul ales de profeția care prezicea înfrângerea balaurului ce sălășluia într-o peșteră mizerabila? Căci așa se zicea. Dar adevărul era, că prințul era absolut îngrozit chiar și de ideea de a vedea monstrul, însă acest amănunt nu era știu de sătenii ce aveau speranțe de un viitor liniștit ce le oferea un trai normal și simplu.

Se prezisese că în ziua când monstrul se va trezi, va veni la palat cu gând de luptă. Acea zi nu era așteptată așa de curând, dar toți se înșelaseră. Ziua a venit pe nesimțite, luând prințul pe nepregătite.

Când au făcut contact vizual prin geamul din sticlă, monstrul îi ieșeau aburi de fum din nări. Prințul își desfăcu teaca, își luă sabia și sparse geamul sensibil cu un singur gând de străpungere sângeroasă direct intre ochii monstrului. Dar acesta a fost mai vigilent și s-a ferit, lăsându-l pe prinț să cadă la pământ.

De pe iarba veștejită pe care aterizase, se ridică cu greutate sub privirile amuzate ale monstrului. Furia îl cuprinse, așa că își strânse până pielea i se albise sabia grea, care aterizase lângă el. Privind fiara fix in ochii ei roșiatici, aruncă cu toată speranța, sabia, care îi taie gâtul fiarei.

Victoria a fost de un dulce-amarui care i-a adus mai multă faimă și mai mult respect de la oamenii lui. A rămas în istorie ca fiind ,, Conducătorul ales".


Utilizator anonim: MERSI MULT!♡
ninjagirl0: cu mare plăcere :D
Alte întrebări interesante