Limba română, întrebare adresată de george24G24, 9 ani în urmă

Realizati o compunere narativa de 200-250 de cuvinte
in care sa relatati o intamplare petrecuta la o aniversare cu
introducerea :
,,Un miros inecacios si un val de fum m-au intampinat de cand am deschis usa casei.M-am gandit imediat la ce putea fi mai rau."
Va multumesc !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mihacov
8

 
           Un miros inecacios si un val de fum m-au intampinat de cand am deschis usa casei.M-am gandit imediat la ce putea fi mai rau..

            Ma gandeam ca iar mama a ars mancarea.Dar nu a fost asa.In curtea din spate ma asateptau toti prietenii si toate rudele cu baloane si cadouri in mana.Pe masa era un tort imens,cu lumanari si artificii,glazura de ciocolata si trei etaje.Nu mi-a venit sa cred ochilor.Chiar era ziua mea!Inainte de jocuri am mancat tortul.

            -La multi ani cu sanatate...!cantau toti in cor.

            Dar in capul meu nu se auzea decat pocnitul artificilor si sfaraitul cutitului la taierea tortului.

            M-am ridicat pe scaun in picioare si ma gandeam doar la tort.Fericit,am inceput sa misc din genunchi.Am incercat sa ma dau jos dar am alunecat si am cazut peste tort.Mama m-a dus in casa.Am alunecat murdar peste tot de glazura si am daramat aperitivele ,atat sa cadourile.Incercand sa ma ridic am daramat felul principal si prajitura pregaita de bunica.A fost un dezastru!



             Dar pana la urma nici chiar asa de mare.Rudele mi-au facut poze pe care le-au pus in album.Dupa aceea ne-am batut cu baloane cu apa.A fost distractiv

!

             Chiar si fara tort si mancare a fost cea mai disractiva petrecere! 


225 cuvinte


Alte întrebări interesante