Limba română, întrebare adresată de ionela2802, 8 ani în urmă

realizati o compunere /o intamplare imaginara sau reala in care te intalnesti cu pictorul tau preferat. Multumesc anticipat!


ionela2802: va rog!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cameliacristina
2

Ma duceam spre casa, cand de odata imi arunc ochii pe una dintre cladirile vechi ale orasului. Era un afis, nu se vedea foarte bine, dar mi-a atras atentia. Incercand sa descifrez, mi am dat seama ca e vorba despre o expozitie de arta, mi se parea foarte banal si eram aproape sa imi.iau ochii de la afis. Dar, vad, cu greu, numele invitatului. Era pictorul de a carui pictura mama mea era extrem de impresionata. Si mie la randul meu imi placea mult. Dar expozitia era peste 3 zile si trebuia sa imi anunt mama. Ajunsa acasa, am anuntat-o

Se emotionase pana la lacrimi si era foarte entuziasmata. In zilele care trecura, mama mi a vorbit doar despre cat de mult astepta sa mergem.

A venit si ziua in care trebuia sa mergem. Ne am imbracat elegant iar ea mi a facut cea mai frumoasa coada impletita. Ajunse acolo am constat ca era foarte multa lume si un haos de nedescris. Abia intelegeam explicatiille pictorului.

La un moment dat, pictorului i se facuse rau din cauza caldurii.. eu si mama am fost foarte dezamagite datorita faptului ca nu am facut cunostiinta cu acesta.

Nu la mult timp, mama a fost sunata de la servici pentru ca are loc o urgenta si trebuie sa fie prezenta, fiind medic.

Urgenta era chiar pictorul care trebuia sa intre in operatie cat mai repede. Operatia a avut succes, iar dupa recupeerare mama l a rugat pe pictor sa stea de vorba cu mine. Am facut si eu cunostiinta cu el. Estee un om foarte bun si mi a povestit cum a inceput sa picteze. Si am primit cateva sfaturi care ma vot ajuta intotdeauna.

Alte întrebări interesante