Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

realizati o comunicare scrisa sub forma unei scrisori trimisa buncilor, in care sa povestiti peripetiile tale din timpul unei excursii. 10 randuri

Dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de veronicavita
0
Dragi mei bunici, va trimit aceasta scrisoare cu dragoste pentru a ma ascuta ce  mi s-a itamplat mie in excursia cu clasa mea.Eram cu colega mea in sirul grupului care ma alaturam pentru a urma pe toti cei care mergeau in excursie.ghidul care ne indrumase sa mergem la o cabana stabilita. dar acea cabana esra in bijocul paduri.Am intrat in padure alaturi de colegii mei,cand mi-sa desfacut siretul si m-am oprit pe o piatra sa mi-l leg.Dar nefiind atenta ca mai incoo era o prapastie destul de mare, am aunecat si am picat intr-o ultime de frunze.Iar cand sa ma ridic sa vad unde ma afu, nu m-ai vad nii o persoana in jurul meu.M-am panicat pentru un moment dar din fericire toti se aflau sus de unde eu am picat, am urcat cu ajutorul acordat de colega mea si mi-am continuat drumul.
Aceasta a fost peripetia mea pe care am vrut sa o impartasesc cu voi. Astept  cu drag sa-mi trimiteti cum a fost si pe la voi.
                                                                                                   Cu mult drag nepoata voastra.

veronicavita: coroana?
veronicavita: serios?
veronicavita: zice-ai ca-mi dai coroana,,,,!
Alte întrebări interesante