Limba română, întrebare adresată de Cosmin647, 9 ani în urmă

Realizati o cumpunere de 20 randuri cu urmatorul inceput: E toamna.Cerul s-a intnecat si varsa potop peste satul ascuns intre dealuri.Soseaua nu se mai zareste.
Deodata.... Dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de YoaNa26
1
       *Pune tu titlul*


       E toamna . Cerul s-a întunecat și varsă potop peste satul ascuns între dealuri . Șoseaua nu se mai zărește . Deodată cade grindină peste sat ...Ce furtună !
       Fulgeră , tună , cade grindină , câte și câte ! Stau în fereastră , și privesc cum satul cade într-o gaură neagră . Mă rog lui Dumnezeu ca vremea să își revină , să se bucure de noi și de natură , nu să o distrugă . Animalele fug ca să își caute adăpost , oamenii ies cu vitejie și le iau pe bietele ființe la ei , să aibă grijă de ele , atât în furtună ,  cât și toată viața.
     Un pic cu un pic , vremea se îmbunătățește . Mă bucur și spun în gândul meu : ,,Mulțumesc , Doamne cel din ceruri că ne-ai păzit de acest cutremur brusc ! ''  . A fost o furtună de toamnă ! Ce toamnă aventuroasă !

Cosmin647: Ok
Cosmin647: da n faci incheierea
Cosmin647: direct
Cosmin647: mai continui
YoaNa26: Ne este frică , dar noi am învățat că trebuie să fim puternici într-un astfel de moment . Grădina , ograda , totul este distrus din cauza acestui potop neprevăzut . Stăm cu gândul la viitor , privim înainte știind că o să reparăm greșelile făcute de toamnă . Satul se scufundă ca Titanicul în groază ..
YoaNa26: și aici poți tu începe să scrii încheierea
YoaNa26: deoarece pe caiet o să fie mult de scris , așa că nu este de un rând - două :))
Cosmin647: a K
YoaNa26: Mulțumesc , și baftă cu temele :)
Cosmin647: Ms
Alte întrebări interesante