Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Realizati o descriere a persoanei la care tineti cel mai mult evidentiind insusirile fizice si morale ale acestuia si prin intermediul semnelor de punctuatie.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
15
Mama, icona sfanta .Este pentru mine o binecuvantare dumnezeiasca.O femeie,nu mare la trup pe care o pot descrie in felul urmator: fata mica este incadrata de un par negru ca abanosul ce se revarsa in cascade pe umerii mici,ochii albastrii ca marea exprima bunatate si liniste,gura mica cu buze rosii ca macul rosteste numai vorbe dulci.Dar oare de ce este mama atat de speciala?Deoarece un proverb zice"O mama intelege ceea ce nu spune copilul".Este o femeie respectata de toti cei din jur.Este desteapta si stie cum sa depaseasca greutatile vietii.De aceea in fiecare zi ii sun :
-Te iubesc mama!
Răspuns de bella123
11
Persoana la care tin cel mai mult este bunica mea. Ea este blanda si buna la suflet. Mereu cand am probleme sau am nevoie de cineva care sa am asculte vorbesc cu ea. Datorita experientei sale in viata, ea imi da cele mai bune sfaturi.Ea este linistita mereu si eu o consider un model de urmat. Niciodata nu a ridic tonul la mine sau la cei din jur, nu a aratat niciodata daca este suparata .De cand eram mic o consideram ca o mama care mereu ma asculta . Ea are ochii albastri, nasul drept si parul alb, candva blond. Ea este mereu vioaie nearatandusi varsta. Eu nu am auzit-o niciodata plangandu-se sau bolnava , cea ce arata ca are o viata curata. Eu o consider cea mai inteleapta persoana si cea mai grijulie. Bunica, este un cuvant magic, la fel ca ea. Aceasta este bunica mea, o persoana foarte importanta in viata mea.
Alte întrebări interesante