Limba română, întrebare adresată de tbt98, 8 ani în urmă

Realizati o descriere obiectiva de o jumătate de pagina a unei păduri. Vă rog sa ma ajutați

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de danielcebo777
0

Padurea in primavara are

Un lemn foarte colorat ... cu flori colorate și parfumate, trunchiuri care s-au încurcat, formând o gaură de cer albastru, acoperită de nori

și păsări mici, și cu iepurașul lor au animat interiorul acestui lemn enorm. A fost un loc minunat .. era o cale lungă, pe marginea ei erau numeroși copaci de tot felul ... Puteai mirosi un miros mare de iarbă, pământ și tot ceea ce face din lemn. Din când în când, auziți că lătratul câinilor și animați mai mult viziunea lemnului fabulos. Nu există cuvinte care să descrie imensitatea lui ..


danielcebo777: coroana poate??????
tbt98: Daca ma mai ajuți la ceva îți dau coroana
Răspuns de nicole1101
1
Padurea este un loc fermecator. Aici gasesti ceva mereu nou, ceva titanic care mereu te poate uimi. Poti gasi copaci mari cat doua case puse una peste alta, flori de toate culorile, animale pe care nu le poti vedea de zi cu zi si de care ziceai ca iti este frica dar o data ce le ai vazut te uimeste cat de frumoase, blande si uluitoare pot fi. In padure poti gasi niste imagini parca scoase dintr-o poveste cu un pârâu plin cu verdeata in jurul lui cu fluturi si o caprioara. Nu pare o imagine de poveste? O padure poate fi de vis.Dar in acelasi timp poate fi si destul de periculoase, toate animalete care sunt atat de uluitoare pot fi si foarte periculoase chiar brutale, dar tot noi oamenii le facem sa se comporte asa prin simplul fapt ca le poluam casele (padurile) si ca le vanam. O padure poate avea si avantaje si dezavantaje dar ea tot ne ajuta si ne face fericiți.


ACEASTA COMPUNERE ESTE SUBIECTIVA DEOARECE:Descriu ce se petrece in padure, animalele, atmosfera

nicole1101: cpl
nicole1101: coroana? pls
tbt98: E obiectiva , nu?
tbt98: App mersi mult
tbt98: Ma mai poți ajuta la ceva? Trebuie doar sa zici daca e subiectivă sau obiectiva si argumentezi
nicole1101: k, incerc
nicole1101: nush sigur daca imi iese
tbt98: Eu aveam nevoie de obiectivară
tbt98: Obiectivaaaa
tbt98: Ai scris ca e subiectiva
Alte întrebări interesante