Limba română, întrebare adresată de alinacsoboth, 9 ani în urmă

Realizati o povestire despre o calatorie reala sau imaginare . 2-3 pagini

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de deniscardas
4

Era seara.  Mama si tata sunt plecati la bunici, iar eu am ramas singura acasa.

Uitandu-ma pe fereastra, am vazut in departare niste luminite care mi-au atras atentia. Cand s-au apropiat de geamul meu, am vazut ca era un vehicul neobisnuit. Avea de jur imprejur beculete si  o culoare stralucitoare. S-a deschis o usa si a aparut o scara, care ajungea la fereastra mea. Eu, curioasa, am deschis geamul  si m-am urcat pe scara care ducea inauntru.

Acolo erau niste oameni neobisnuiti care aratau ciudat, dar erau foarte prietenosi. Ei m-au chemat intr-o calatorie extraordinara, pe planeta Marte unde locuiau. Am acceptat bucuroasa cu conditia, ca ei, sa ma aduca inapoi.

Cand am ajuns pe Marte, mi-au aratat casutele lor care erau construite din sticla in forma de ciuperca. In jurul casutelor cresteau niste flori nemaivazute, iar masinile lor se deplasau in aer.

Dupa cateva ore petrecute impreuna, ei m-au adus din nou pe Pamant. Inainte sa ma dau jos din vehiculul neobisnuit, acei  oameni mi-au daruit un buchet de flori si un glob din cristal, spunandu-mi ca ori de cate ori mai vreau sa plec pe Marte, sa mangai globul, iar ei vor veni dupa mine.

Mi-am luat ramas bun si am plecat in casa. Accea a fost cea mai extraordinara calatorie a mea, imaginara bineinteles.

Poți dezvolta !


alinacsoboth: mersi <3. sunt in criza de timp.
Alte întrebări interesante