Istorie, întrebare adresată de crinabogoi, 7 ani în urmă

realizați o prezentare 1 pagina jumătate despre modul in care războiul a afectat viata copiilor in timpul in acelui de al doilea război mondial
Va rog frumos ajutati-ma ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lavinia999
1

Răspuns:

Războiul celui de-al Doilea Război Mondial a avut un impact devastator asupra vieții copiilor din întreaga lume. Multe copii au pierdut părinții lor, au fost orfani sau au fost despărțiți de familiile lor.

În Europa, multe copii au fost evacuați din orașele mari și au fost trimiși în zone rurale pentru a fi în siguranță. Acești copii au fost adesea despărțiți de familiile lor și au fost plasați în familii străine. Mulți dintre ei au suferit de anxietate și de depresie din cauza separării de familiile lor.

În Asia, multe copii au fost împinși în război ca soldați sau ca muncitori. Mulți dintre ei au fost uciși sau răniți în luptă, iar cei care au supraviețuit au fost marcați pentru viață de trauma războiului.

În America de Nord și de Sud, copiii au fost expuși la propaganda războiului și au fost încurajați să contribuie la efortul de război prin munca voluntară sau prin strângerea de fonduri.

În general, copiii din timpul celui de-al Doilea Război Mondial au fost expuși la violență, au suferit de foame și au fost nevoiți să-și schimbe modul de viață drastic. Războiul a avut un impact profund asupra vieții copiilor din acea perioadă și a lăsat cicatrici permanente în istoria umanității.

sper ca te-am ajutat!

coroniță?


crinabogoi: o sa iti dau cand imi da sa dau coroana si mss
lavinia999: cpp
Alte întrebări interesante
Matematică, 8 ani în urmă