Limba română, întrebare adresată de andreibg, 9 ani în urmă

Realizati o scurta descriere de 8-10 randuri in care sa introduceti urmatoarele adjective:
bizar,pustiu,inaltator,perfect,vechi. Va rog din suflet!
Multumesc anticipat.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
8
Era un loc PUSTIU,BIZAR si VECHI.Totul era scufundat in negura nopții din care se auzeau diferite zgomote stranii. Priveam INALTATOR in sus,in jos,in stânga si in dreapta dar nu vedeam nimic ciudat.Totul parea PERFECT pentru a face filmul de groaza care doream de mult timp. In jurul acestui loc erau câțiva copaci bătrâni care parca se uitau la tine cu răutate,își mișcau frunzele cele verzui ca si cum ți-ar fii făcut semn sa pleci de acolo daca nu aveai sa o pățești.Luna cu razele sale se arata printr frunzele acelor copaci si îți șoptea cu glas duios"Du-te....sa nu pățești ceva....."iar greierii săreau speriați in alte parti. Era un loc minunat si numai bun pentru a face acest film.

andreibg: Multumesc mult!
Utilizator anonim: Scuze daca nu e de 8-10 randuri dar daca dorești mai pot dezvolta ideea.
andreibg: Dar un titlu potrivit care ar fi? imi spui te rog frumos?
Utilizator anonim: Da,sigur.Titlul care cred ca i s-ar potrivii ar trebui sa fie ceva de genul"Un loc ideal pt un film de groaza"sau"Descrierea locului unui film de groaza"
andreibg: E bine, voi folosi " Descrierea locului unui film de groaza"
andreibg: Mi-ar mai trebui inca 2 randuri, ai putea sa imi dai cateva idei daca nu te stresez prea mult?
Răspuns de Alimicutza
4
                                Padurea
            Padurea este aurul verde al tarii.
            In timpul verii, ea este incarcata de prospetime, soarele dogoritor ce se ridica inaltator in seninatatea cerului isi impleteste razele aurii si calde pe copacii cu coroana verde si bogata.Susurul raurilor ce curg lin se-aude-ncetisor prin codru.
           Toamna, padurea ne ofera un peisaj perfect. O raza calduta a soarelui palid inca isi mai reflecta lumina spre codrul care arata ca o mare de culori.Toate animalutele misuna si cauta hrana si adapost.
           Iarna, padurea este de cristal. Vantul suiera bizar printre crengile copacilor.Totul este mai pustiu. Din an in an, codrul ne ofera peisaje de vis.Este un vechi locas in care ne putem relaxa si odihni.O, codrule nemuritor!
Sper ca te-am ajutat!
          

andreibg: Multumesc!
Alimicutza: Cu placere!
Utilizator anonim: Super frumoasa compunerea,10+
Alimicutza: Merci, si a ta este super!:)
Alte întrebări interesante