Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Realizati prezentarea si rezumatul unei carti (nu foarte mare 90 -145 cuvinte maxim)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de PascuIonut
1
Este aproape ziua de Craciun .Toti copiii fac galagie mare afara jucandu-se in zapada . De Craciun eu impreuna cu mama mea am reusit sa facem prajituri care sa ne indulceasca sarbatorile de iarna ..Trotuarul este plin cu oameni de zapada.Afara e rece , dar copii parca nu simt aerul rece ,ei simt caldura pe care o au cand se bat cu bulgari si cand construiesc omuleti din zapada . Cum am vazut si eu pe fereastra casei ca copiii se distreaza de minune afara ,m-am gandit sa merg sa ma distrez si eu ,nu degeaba afara este zapada . M-am dus pentru a ma juca si eu cu ei in omat . .Am luat zapada am strans-o bine in maini si a inceput distractia .Toti copii se bateau cu bulgari. .Dupa cateva ore am lasat bulgari si am plecat spre casa fericit.

Utilizator anonim: ce carte e asta?.....
PascuIonut: ..........
Răspuns de Potterica
7
Cartea se numește " Warcross" de Marie Lu

Într-o lume în care milioane de oameni sunt obsedați de un joc( Warcross) creat de un geniu pe nume Hideo Tanaka, Emika Chen,un hacker desăvârșit intră ilegal in Jocul de deschidere al Campionatului internațional de Warcross, pentru a încerca să facă rost de bani.
Într-un moment de neatenție,ea își dezvăluie identitatea, fiind vizibilă pentru toți utilizatorii. Crezând că va fi arestată în orice moment,este surprinsă să primească un mesaj de la tânărul Hideo. Impresionat de abilitățile ei,acesta îi propune să lucreze pentru el.Astfel, Emika se trezește în mijlocul campionatului,spionandu-l pe Zero,un hacker ce vrea să-i dea peste cap planurile lui Hideo in legătură cu Warcross.

Utilizator anonim: wat
Alte întrebări interesante