Engleza, întrebare adresată de bubulete3, 8 ani în urmă

Realizati traducerea urmatorului text!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariana8236
0

Poftim! Totul este în poză!

Anexe:
Răspuns de uwuwalpin
0

Salut!

Traducerea:

Vorbitorul invitat, Charlotte Allen, a adus Colegiului un mesaj complet neașteptat în discursul ei din 29 martie. Familiile tradiționale extinse le-au permis femeilor mai multă libertate, intimitate, putere și valoare de sine decât câștigă din familiile fragmentate și 5 comunități produse de cultul modern. a împlinirii de sine', a argumentat ea.

Familiile extinse au fost unitatea socială de bază în întreaga lume și de-a lungul istoriei, chiar și atunci când oamenii locuiesc fizic în gospodării nucleare, a susținut Allen, citând mai multe studii. Oamenii din astfel de 10 familii au relații importante cu diferiți membri ai familiei, astfel încât stima de sine și mulțumirea lor nu depind de o dragoste emoțională și intelectuală de-a lungul vieții cu soții lor.

Allen a descris un mod de viață care acum este în mare parte abandonat în Occident. A fost caracterizat de familii legate de datorie și de necesitate, mai degrabă decât de o căutare a împlinirii de sine. Erau unități productive din punct de vedere economic, în care femeile făceau muncă respectată din punct de vedere social în casă sau în apropierea casei, copiii ajutau la treburi, iar persoanele în vârstă ajutau la creșterea copiilor.

Allen a citit un fragment al autoarei feministe Germaine Greer care spune că

20 a descris o familie Itallan de la mijlocul secolului al XX-lea. Cuplul căsătorit

s-au despărțit pe măsură ce dragostea lor a trecut, dar au menținut o rețea de relații cu socrii, frații și părinții. În contrast, a explicat Allen, femeile americane care s-au mutat în suburbii după Primul Război Mondial s-au trezit izolate de orice familie extinsă sau comunitate. Singurele lor relații de lungă durată erau în gospodărie și au fost forțați să intre într-o intimitate inevitabil cu o singură persoană. Soții lor au devenit singura lor sursă de conversație pentru adulți, Dintr-o dată, femeile au început să observe că bărbații nu sunt „susținători” sau „responsivi” și nu-și împărtășeau sentimentele. Nemulțumirile lor s-au concentrat pe singurele relații de familie pe care le-au rămas.

Succes! Coroana?


bubulete3: multumesc mult
uwuwalpin: Cu drag!
bubulete3: ma poti ajuta si cu celalalte traduceri de care mai am nevoie pls!
uwuwalpin: Sigur!
Alte întrebări interesante