Ed. tehnologică, întrebare adresată de georgi2004, 9 ani în urmă

Realizati un eseu cu teme: " Cum ar fi daca n-ar fi?" . Imaginati-va cum s-ar desfasura o zi din viata voastra fara energie electrica.. !!! Eseul sa fie 15 rânduri!! Va roooog mult sa ma ajutati!!!!!!!!! Plz plz plz! Imi trebui URGENT!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de carolina18
2
Am plecat intr-o excursie cu colegi si domnul profesor la o cabana situata departe intr-o padure .
Acolo nu aveam energie electrica si nici semnal la mobil .
Dar am organizat diferite jocuri si am facut plimbari prin zonele apropiate de cabana .Am cules flori ,neam tavalit prin iarba din padure ,am alergat a fost distractiv .
Dar seara ca am ramas pe noapte la cabana a fost putin fricosator ptr ca nu aveam lumina in cabana dar domn profesor a facut afara un foc de tabara unde noi am spus povesti care mai decare ne intreceam in povestiri cintece si era o veselie mare .
Chiar daca nu am avut energie electica neam simntit minunat la focul de tabara care lam facut din crengi adunate din padure . Mincare am avut la noi fiecare si apa potbabila in sticlute .De spalat pe mine gasit un riu mic un izovar care era foarte rece dar afara era cald . Asta e poti sa te distrezi si fara energie electrica sau semnal la telefon .
Alte întrebări interesante