Studii sociale, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Realizati un eseu cu titlul ,,Grupul meu de prieteni - avantaje si dezavantaje

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de baiatulmeu
4
Este foarte frumos sa îți faci cât mai mulți prieteni. Eu mi-am făcut un grup de prieteni încă de la grădiniță, ne jucam și coloram împreună.Apoi am crescut....am intrat la școală și prietenia dintre noi sa schimbat puțin, nu în rău dar nici în bine. Am devenit puți mai serioși și mai responsabili dar asta nu înseamnă că am uitat să ne jucăm. Când suna clopoțelul ieșeam pe ușa clasei ca vântul, era momentul când uitam să fim serioși și responsabili.
Am ajuns mai târziu și la vârsta adolescenței,am păstrat același grup de prieteni din grădiniță, poate am mai adăugat pe cineva în grup sau poate chiar am scos, depinde, important este că acum ieșeam în oraș cu toții și făceam diverse lucruri distractive pentru vârsta aceea.Odată cu trecerea timpului, cu cât ne petrecem mai mult timp în grupul de prieteni aveam sa ma îndrăgostesc de un băiat,era unul din prietenii mei din grup.Nu am avut curajul să îi spun ca îmi place de el.Sunt o fire mai timida și nu vreau să stric nimic.
În timp am decis să fac eu primul pas, i-am trimis un mesaj în care îi făceam un compliment, nu a înțeles nimic din ce vroiam eu....și asta pentru că mă considera prietena lui cea mai buna. Am lăsat sa treacă timpul.
Într-o seară m-a sunat "el" și ma invitat la un film....doar noi doi,am simțit ca plutesc. După ce s-a terminat filmul m-a condus acasă....atunci am decis să îi spun ce simt. Am fost dezamăgită, i-am mărturisit ce simt și mi-a spus ""îmi pare rău....dar eu ma simt bine cu tine dar doar ca prietena mea de suflet.....nu aș vrea să stricăm această prietenie frumoasa "".....atunci am cunoscut cu adevărat avantajele și dezavantajele unui grup de prieteni.
Poate dacă nu făceam parte din grupul lui.......nu se mai gândea la mine doar ca la o prietena de suflet.

baiatulmeu: gata :-*
baiatulmeu: am 37 de ani....deci.... mă ajută vârsta adolescenței mele trecute.....plus că mă înțeleg ffff bine cu adolescenții
baiatulmeu: succes
baiatulmeu: c mare drag
Alte întrebări interesante