Studii sociale, întrebare adresată de alexandra9753, 8 ani în urmă

Realizati un eseu de 2 pagini cu titlul “scopul meu personal”. In realizarea eseului se vor utiliza intrebarile: “care e scopul? Ce nevoi si dorinte au stat la baza acestui scop? De ce imi propun acest scop? Este realist scopul meu? Va rog sa ma ajutati!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dinuandreic4311
0

Răspuns:

Ai primit la școală cerința de a scrie o compunere cu titlul „O zi din viața mea”? Profesorii cu care colaborează echipa Liceunet te ajută să structurezi acest material și îți pun la dispoziție o sursă de inspirație. Așadar, pentru a vedea cum trebuie să arate o compunere de nota 10, îți punem la dispoziție materialul Compunere | O zi din viața mea. Citind textul scris de echipa Liceunet îți va fi mult mai ușor să structurezi informațiile, dar și pentru a-ți îmbunătăți performanțele școlare.

Compunere | O zi din viața mea

Astăzi este o zi ca oricare alta. La ora șase și jumătate mă trezesc pentru a ajunge la școală la timp. De obicei, cursurile încep la ora opt dimineața. Asemenea multor altora, nu mă încântă trezitul devreme, astfel încât am nevoie de timp pentru a mă dezmetici de-a binelea. Mănânc micul dejun și plec repede spre școală după ce mă asigur că am tot ce trebuie în geantă.

Drumul către școală este lung, dar frumos. Când am noroc, întâlnesc colegi în autobuz și ne ținem unii altora de urât pe drum. Dacă nu este una din acele zile norocoase, mă izolez puțin ascultând muzică la căști. Muzica mă înveselește și mă energizează mereu. A începe fiecare zi ascultând puțină muzică s-a dovedit mereu a fi benefic pentru starea mea de spirit.


alexandra9753: Multumesc!❤️❤️❤️
Alte întrebări interesante