Limba română, întrebare adresată de patrascucristina2002, 8 ani în urmă

Realizati un eseu de minim 20 de randuri cu titlul "Reinventeazate" ajutor am mare nevoie de un raspuns cat mai bun va roggg

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de elenalarisa70700707
0

Răspuns:

Reinventează-te

Iulian a fost de mic un copil obraznic, rău și nesimțit. Acesta era adesea certat, dar degeaba, el nu învăța din greșeli. Mereu a fost așa după ce părinții lui au murit, acesta fiind nevoit fie dus la un centru de plasament. Pierderea ambilor părinți, ia schimbat radical viața. Dintr-un băiat deștept, drăgălaș și educat, transformându-se într-un băiat rău și obraanic. Doar el știa ce era în sufletul lui,nimeni altcineva.

Dar, totul avea se schimbe, intr-o noapte de Crăciun,după ce acesta a făcut multe pozne grave, aducând probleme personalului din plasament...Ei l-au închis în cameră,drept pedeapsă. Neavând ce face, el s-a pus la somn.

În visul lui, i s-au arătat părinții lui, îndemnându-l la bunătate. Însă el, știind este un vis, nu ia crezut. Aceștia, i-au zis o să-i aducă trei spirite : trecut, prezent și viitor.

Ora 02:00

Totul era bine și frumos în visul lui, până când spiritul din trecut î-i se arată. Neștiind ce facă, băiatul o întrebă pe doamnă ce caută aici, acesta ia spun este aici ca sa-i arate trecutul.

Ei intra într-un portal magic care î-i ducea în trecut. Aici cei doi îl vedeau pe Iulian, jucându-se cu părinții săi. Era fericit...

Spiritul trecutului si-a făcut datoria, așa și-a luat rămas bun de la Iulian și a plecat.

Ora 04:00

Băiatul știa spiritul prezentului va veni din clipa-n clipă și așa făcură. Fără a lungi vorba îl duseră în prezent, unde văzuse câte tâmpenii a făcut. Cu părere de rău, acesta s-a intors singur în camera sa.

Ora 06:00

Cu frică, el aștepta spiritul viitorului, știind o se întâmple ceva foarte rău. După un sfert de oră, acesta își făcu apariția. De data asta, el și cu spiritul au stat de vorbă mult mai mult, înțelegând greșelile făcute.

De data asta, spiritul nu l-a mai dus în viitor, ci doar a vorbit cu el

Ora 08:00

Iulian se trezi și își ceru scuze de la toată lumea, era un om nou, un om.... Reinventat

Alte întrebări interesante