Studii sociale, întrebare adresată de paraginamariaowft40, 8 ani în urmă

Realizati un eseu in care sa prezentati o situatie in care ati fost discriminati

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de didagioarsa
1

La pizzerie

Într-o zi pe cand ma plimbam prin oras am văzut o pizzerie noua care de-abia deschisera. Am zis sa intru sa vad preturile.

Cand am intrat am văzut ca nu era o pizzerie oarecare, era una plina numai de barbati bătrâni care fumau din narghilele lungi si ondulate.

Nici urma de doamne sau domnisoare, nici macar niste chelnerite! Pentru cateva momente am crezut ca ma aflu in Arabia sau in Turcia. Dar am spus sa incec sa vad daca imi ia comanda. ,,Bună dimineața !" am zis eu inspre un barbat bărbos la vreo 50 de ani. Acesta nu mi-a răspuns,, as dori o pizza Marguerite va rog", niciun raspuns, parca nu existam.

M-am enervant si am plecat si m-am dus la o alta pizzerie care imi respecta drepturile.

Sper ca este destul.

Acesta intamplare nu este reala.

Succes în continuare!

Hai cu coroana!

Răspuns de elenajorzaoxmc0q
1

Am fost acuzata pe nedrept de furtul unor bani de la o colega de clasa.

Pai s-a intamplat ca eu sa stau intr-o banca de langa ea si in acel moment toti colegii erau in pauza,iar ea isi lasase geanta pe scaun,deschisa cu un portofel deschis.Ea la fel a parasit clasa si ramasesem eu cu alte 3 fete.Pai a ramas si colega ei de banca.Eu am vazut cu ochii mei cum ea a furat acei bani,dar m-am facut ca ma uitam pe telefon si eram super ocupata.Fata aceea era cea mai buna prietena a ei si era bogatica,iar eu pe langa ea insemnam nimic.Dupa o zi cand fata s-a plans de furtul banilor,ea nici nu a banuit-o,nici nu a vrut s-o banuiasca pe prietena ei,dar deoadata a dat toata vina pe mine,doar fiindca eu stateam chiar din spatele ei.Desi nu era drept,nu puteam spune adevarul,deoarece m-am fi facut de ras si ca nu aveam nicio dovada.Cand au auzit acestea,profesorii si directoarea au crezut cele spuse pe prietena fetei si chiar de fata,neascultandu-ma pe mine.Ei stiau ce probleme am eu cu banii si deaceea au preferat sa ma invinuiasca.Pana la urma nu stiu ce s-a intamplat,deoarece nu m-a interesat avand in vedere ca nu eu am facut astea,dar stiu ca cele doua prietene nu se mai vorbeau.

Aceasta intamplare a fost luata dintr-un caz real care chiar mi s-a intamplat!

sper foarte mult ca te-am ajutat!


elenajorzaoxmc0q: daca ti-a fost de ajutor,te rog mult am nevoie de coroana
Alte întrebări interesante