Istorie, întrebare adresată de costelartene, 8 ani în urmă

Realizati un eseu pe baza urmatoarei secvente . "Se mananca , se bea alaturi de morti , se doarme in mijlocul muribunzilor , se rade , se canta printre cadavre." Urgent!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de maria18856
3

Draga jurnalule...noaptea asta am avut un cosmar foarte urat, dimineata m-am trezit speriat/a si m-am bucurat extrem de tare ca a fost un simplu vis. Nu

retin bine dar pot spune ca imi amintesc ca stateam intr-o casa iar langa mine se afla o fata pe care nu o cunosteam. Speriata mi-am facut curaj si am intrebat-o unde ma aflu si cine e ea si mi-a raspuns ca o cheama Alexandra si m-a luat la ea pentru ca mama ei are nevoie sange, mult sange. Am inceput sa plang si nu-mi dadeam seama ce se intampla. Am iesit din camera aia si am dat de 2 persoane ce luau cina iar langa ele stateau 4 oameni întinsi pe podea, cred ca erau morti. In vis imi amimtesc ca acolo se mananca si se bea alaturi de morti. Una din prersoanele alea vazandu-ma se apropia de mine incet si am inceput a tipa si am fugit din camera aia. Imi amintesc ca am dat peste o alta camera unde stateau oameni morti pe jos, multa bautura si mancare. Pot spune ca in casa respectiva se canta printre cadavre, se doarmea in mijlocul muribunzilor. Nu vreau sa ma gandesc ce se putea intampla dar ma bucur extrem de mult ca m-am trezit.

Psss..daca nu vrei sa scrii povestind unui jurnal poti sa scrii povestind parintilor sau chiar unui prieten.

Sper sa-ti placa... :))))

Alte întrebări interesante