Istorie, întrebare adresată de andreipiciu2007, 8 ani în urmă

Realizați un Jurnal de război,în care să descrieti viața pe front/o zi (10-15 randuri). Alegeți una dintre situațiile: soldat, ofițer, politician.
Va rog imi trebuie repede!


andreipiciu2007: Dau coroana, imi trebuie repede!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de shirosankitsuneoffic
4

Răspuns: (ca soldat)

Viata de pe front este foarte grea. Camarazi mei mor cu zeciile, sangele rosu zboara precum moarte pe cerurile innegrite de la fumul intoxicant ale artileriei noastre dar si a inamicului. La fiece ceas, gloante strapung inimile nevinovate ale compatriotilor nostri, si pe ei ii plang famiile destramate.

Moartea ne viziteaza orice zi si noapte, nu am mai dormit de vreo doua zile si ceva. Tot ce aud este urlete, zurgaitul urechiilor dupa tunuri si impuscaturi ale arcurilor mortii si dureri.

Sper sa revad din nou familia mea. Nu stiu ce am sa ma fac pe aici, este moarte la bucata, cand imi vad toti prieteni morti, simt ca am nevoia sa-mi scot inima din piept. Si mirosul.. De intestine si ficati..

Asa e soarta si n-am avut ce face. Chair Ieri mi-am vazut un tovaras bun cu care am luptat intr-un satuc, murind in ochii mei lent dupa ce un nebun German l-a impuscat in gat..

Nu mai suport.


andreipiciu2007: Multumesc!
shirosankitsuneoffic: Cu placere.
Alte întrebări interesante