Limba română, întrebare adresată de lalla2004, 8 ani în urmă

Realizati un text argumentativ, cu ipoteza, argumentarea de 3 alineate, concluzie, in 15-30 de randuri, despre studiul si importanta istoriei nationale in formarea tinerilor. Am nevoie de raspuns repede, va rog.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ZoeyRedbird
6

Răspuns:

(ipoteza) Studiul si importanta istoriei in formarea tinerilor este o ipoteza pozitiva ce are la baza cunoatinta.

(argumentare)In primul rand,istoria este stiinta care studiaza trecutul omenirii din cele mai vechi timpuri si pana in zilele noastre,de aceea este foarte important ca toata lumea sa stie ceva despre trecutul sau.Este important sa stim cum au trait stramosii nostrii,pentru ca,in cazul in care,cineva face o referire negativa sau pozitiva si ne cere larerea este bine sa stim sa aducem argumente adevarate.Istoria face parte,in general,din cultura noastra generala si este bine sa o cunostem.

In al doilea rand,Stiinta este metoda de a studia diferite subiecte.

Stiinta este necesara in cultura generala a unui tanar,deoarece aceasta dezvolata capacitatea de a gandi logic.

Tinerii sunt aproape obligati sa cunoasca cate ceva din stiinta si istorie,deoarece acestea doua combinate pot fuce la noi metode de viata sau ceva asemanator.

(Concluzia) In concluzie a stii istorie si a o combina cu stiinta este un lucru important in viata tinerilor,caci ei adeseori ar trebuie sa-si dea seama ce rol important a avut stiinta in dezvoltarea omenirii si istoria in pastrarea celor mai utile,vechi si uitate informatii,pentru ca noi,cei din sec.XXI,sa avem un mod de viata mai sanatos,modern si conditional din toate punctele de vedere.

Explicație:

Sper ca te-am ajutat.

Daca am greseli de ortografie imi cer mii de scuze.

Daca ai comentarii referitoare la argimentare,nu ma supar,sa-mi spui

Spor la scris

Alte întrebări interesante