Limba română, întrebare adresată de Bogdan1903021, 9 ani în urmă

Realizati un text argumentativ de 30rânduri despre modul in care internetul ii influențează pe adolescenți *
URGENT VA ROG FRUMOS; MĂCAR DE 20DE RÂNDURI !!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de TabitaDc18
22
In opinia mea Internetul reprezintă o puternica influenta in viața oamenilor dar mai ales in viața tinerilor. Internetul poate avea atât efecte negative cât si negative.
In primul rând Internetul reprezintă o sursa mai rapida de documentare sau comunicare. Utilizând Internetul, putem accesa diferite site-uri educaționale care ne ajuta la școala si nu necesita un timp îndelungat pentru realizarea anumitor teme sau proiecte școlare. Internetul ne poate ajuta sa comunicam mai ușor cu ajutorul rețelelor de socializare.
In al doilea rând Internetul poate provoca dependentă. Mulți tineri accesează Internetul pe alte site-uri in afara celor necesare in viața cotidiană. Ramân multe ore in fata computerului si daa sa-si dea seama devin dependenți. Nu mai ies afara sa se bucure de compania prietenilor sau de vremea frumoasa de afara, astfel ei pot deveni mai retrași, timizi si nu se vor adapta cu ușurintă mediului social.
De asemenea accesarea unor site-uri in care elevii pot găsi ceea ce au nevoie la școala, temel rezolvate pot provoca nedezvoltarea unei culturi solide. Precum si jocurile pe care le accesează tinerii pot ocupa mintea ai provoacă violenta.
In concluzie Internetul are efecte negative dar si pozitive dar fiecare persoana trebuie să-l folosească într-un mod echilibrat pentru a avea o viața împlinita.
Sper ca te-am ajutat!! :)
Alte întrebări interesante