Limba română, întrebare adresată de petrucatanus, 7 ani în urmă

realizati un text argumentativ de minim 120 de cuvinte despre implicarea in protejarea mediului. Va rog ajutațimă!! ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AlbertRobert
2

Răspuns:

Inplicarea un protejarea mediului este foarte importanta și ar trebui sa devina o necesitate pentru toți oamenii.

Având în vedere ca mediul care ne înconjoară este poluat, în special de om, deși exista și factori naturali de poluare cum ar fi erupțiile vulcanice și ambrozia, acești factori nu se compara cu mulțimea de factori prin care oamenii produc poluarea. În special, oamenii poluează aerul prin centrale nucleare, prin arderea tuturor substanțelor care degaja fum, etc. Exista și poluarea solului, a marilor și oceanelor și poluarea acviferelor. Acviferele sunt apele subterane (pânză freatica) care este foarte poluata datorita substanțelor care ajung la pânză freatica prin pământ. Toate aceste forme de poluare duc la îmbolnăvirea oamenilor, a plantelor și a tot ceea ce înseamnă viața.

Plantele sunt necesare pentru a reduce poluarea și este foarte important sa avem spatii verzi peste tot unde se poate, deoarece oferă un aspect frumos și un aer proaspăt.

Toată lumea ar trebui sa ia în serios poluarea, sa devina mai precauți, chiar când e vorba de aruncarea unui ambalaj sau arderea resturilor vegetale sau plastice. Protejarea mediului înseamnă calitatea vieții noastre și a generațiilor viitoare, de aceea trebuie sa ne implicam cu tot ce putem în reducerea poluării.

Alte întrebări interesante