Limba română, întrebare adresată de mirelastan273, 8 ani în urmă

realizati un text argumentativ plecând de la proverbul ,,Ai carte ai parte " plecând de la o experiență din scoala online, fata in fata sau scoala acasa​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de maras50
1
Școala este foarte importantă in viața unei persoane . De-a lungul timpului , majoritatea persoanelor au avut momente in care voiau sa renunțe din cauza anumitor dificultăți întâmpinate .
Consider ca , școala este unul dintre cei mai importanți factori in viața unui om !
Pe de o parte , in ultimi ani chiar și in prezent România se afla printre țările cu cea mai mare rata de analfabeți functionali . Și asta datorită abandonului școlar sau a lipsei de posibilități . Ar trebuii sa se ia mai multe măsuri din partea ministerului educație . De exemplu , ar putea oferi burse de studiu , ar putea schimba sistemul de dictatura , scăderea temelor și a responsabilităților pe care le au copii .
Pe de alta parte , școala online cât și școala de acasă nu va putea fi niciodată la fel ca cea de a fi fata in fata . Atât din punct de vedere a educației cât și a acumulării de cunoștințe. Da , toți elevi au nevoie de tehnologie in deceniul in care ne aflam însă ar putea fi doar pentru a înlocui caietele elevilor sau lucrările de tip PDF , eseu , etc . Nu și a cartiilor , ele sunt cele mai importante și pe tot parcursul vieții oamenii ar trebuii sa citească din cărți de hârtie nu de pe un ecran . Pe timpul bunicilor noștri , trebuia sa termini o școala ca sa poți obține cea ce vrei in viața . In timpurile noastre nu mai este așa . De exemplu : in țara noastră nu sunt destule posturi libere pentru ca studenții care termina școala sa activeze in domeniul respectiv .
In concluzie , școala este foarte importantă in viața unui om , pentru a deveni un om educat . Și de ați spune punctul de vedere liber . Anumite lucruri importante ar trebuii schimbate in învățământul școlar , liceal , universitar , etc . Proverbul “ ai parte ai carte “ din păcate și-a pierdut esența in România . Acum este ai pile ai parte , ai carte te muți din România .

maras50: Asta e textul argumentativ din opinia mea . Nu stiu dacă te-am ajutat sau nu . Asta cred eu . Succes
mirelastan273: Multumesc frumos
Alte întrebări interesante