Limba română, întrebare adresată de Alesica08, 8 ani în urmă

realizati un text de cel putin 10 randuri despre scoala in viata mea, dau coroană ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de caramansimo60
0

Răspuns:

Scoala e o etapa importanta din viata oricarui copil, adolescent. E o perioada in care ne expunem la foarte multe informatii, pe cae acumulandu le , putem trece cu succes peste orice proba (daca le si invatam).

Scoala in viata mea este foarte importanta, nu doar pentru ca ma pregateste pentru viata, dar si pentru ca ma invata sa vorbesc, scriu, citesc etc.

Copiilor le este foarte urata scoala din cauza stresului. E adevarat. Se axeaza mult prea mult oe lucruri inutile in loc sa ne invete cum sa depasim problemele in viata. Totusi este uneori utila pentru cunoastere lucrurilor noi.

Răspuns de Utilizator anonim
0

școală este necesară în viata de zi cu zi . nu ști când te poate ajuta . pe mine mă ajută mereu . de exemplu când mă duc la magazin știu să conversez datorita ei , știu să cumpăr lucruri , știu să număr banii datorita ei pentru că m a învățat matematică. școala nu ne ajuta neapărat tot timpul dar mereu se va găsi un moment în care sa ne ajute . in viața mea , școală își are locul , adică ea face parte din mine . fără ea nu m as descurca . chiar daca ne e greu sa ne trezim de dimineață și să mergem la școală , nu înseamnă că ne trezim degeaba . fără ea nu am mai putea fi ceea ce suntem acum

Alte întrebări interesante