Istorie, întrebare adresată de venesroxana, 8 ani în urmă

realizati un text in care sa prezentati evenimentele sau intamplarile din acest an. Alegeți fie la nivel de familie,scoala sau tara​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de biancamatei747
0

În acest an,frumos dar și puțin îngrozitor,am petrecut foarte multe întâmplări cu prieteni și cu familia,a fost superb,puțin riscând dar asta e!

Anul acesta a fost cât de cât ok,am avut momente de distracție dar și momente nașpa,din cauza covidului a trebuit să purtăm masca,ehh m am obișnuit,a fost ciudat pentru un moment că trebuia să ne vaccinam,evident că eu cu familia mea nu ne am vaccinat,in vara anului asta am plecat la mare am stat 2 luni,a fost superb,ne am distrat de minune,marea a fost super frumoasa,un peisaj super frumos,după ce am fost la mare am mers la tara la bunici,acolo m am reîntâlnit cu vechi mei prieteni,am petrecut mult timp impreună,a fost o vara extraordinară.Acum de Crăciun vom merge la munte,o sa fie distracție mare,și sper că de data asta sa merg și cu familia dar și cu prieteni.

Anul asta a fost ok dar sper ca la anul sa nu mai fie atât harmalaie,și poate cu ajutorul lui Dumnezeu scăpăm de covid și de masca!!!!

Explicație:

sper că te am ajutat!!!❤️

Alte întrebări interesante