Limba română, întrebare adresată de Renaldo14, 8 ani în urmă

Realizați un text narativ de cel puțin 100-150 de cuvinte in care sa povestești întâlnirea cu personajul vostru preferat dintr-o carte. Veți avea in vedere:
- trei comparații
- trei enumerării
- trei epitate
- utilizarea a trei imagini vizuale
- trei imagini auditive
- trei imagini olfactive
- trei imagini dinamice
- RESPECTAREA REGULILOR DE PUNCTUAȚIE
D A U C O R O A N A ! ! !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ccami2006
1

Răspuns:

in sfârșit a sosi ziua cea mult așteptată.razele soarelui sunt pe cerul senin. azi este o zi foarte importantă pentru mine, o sa ma întâlnesc cu vânatorul care a salvato pe scufita rosie el este pentru mine un erou.

locul întâlniri este pe platoul din pădurea Hoia.

ajuns acolo am vazut o multime de oameni care erau ca un mușuroi de furnici ,apropinduma am vazut frumos aranjate ca la armată mese ,scaune,umbrele si banci de jur împrejur. ma asez si privind mai bine in jur aud păsărele ciripind,adierea vântului și zumzetul unei albine la un moment dat apare deghizat un vânător personajul meu .toti copii aplaudau lumea foarte încântată, muzica ,gălăgie mare .dint-o dată din aceea zi splendida cerul a devenit negru,nori cenușii se adunau.am reusit sa primesc un autograf si o fotografie alatuuri de vanator.picurii de ploaie erau reci si desi pana acasa am ingrijit fotografia si autograful de stropi de ploaie.

Explicație:

comparatie: multime ...ca un mușuroi de furnici. aranjate ca la armată enumerate :scaune mese,umbrele si banci. image.vizuale razele soarelui ,stropi de ploaie

epitet cerul senin,picuri deși si reci,image.auditive păsări ciripind adierea vântului zumzetul unei albine image olfactive :cerul negru ,nori cenușii ,picuri de ploaie spre sa te ajute mai modifică daca vrei

Alte întrebări interesante