Limba română, întrebare adresată de elenutzaandreut, 9 ani în urmă

Realizea o compunere de 100-150 de cuvinte in care să-ți imaginezi o întâmplare petrecuta in podul casei cu jucării la care vor lua parte jucariile alese
de tine si Ursulețul de plus. In realizarea compuneri vei avea in vedere: săi dai un titlu expresiv,sa utilizezi doua cuvinte cu alt sens decât alt înțeles decât cel obișnuit,pe care sa le subliniezi;sa urmărești succesiunea logica a întâmplărilor,sa ai in vedere structura specifica unei compunerii (Introducere,cuprins,încheiere). Dau 99 de puncte!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de GUGULOI
241
                                           In podul casei
     Intr-o zi , cand m-am plictisit , m-am dus in podul casei sa-mi aleg niste jucarii cu care sa ma joc .
     Cand am ajuns acolo , m-am inecat in colb , fiindca era foarte mult . Eu am stat mult timp sa-mi aleg niste jucarii , dar a fost distractiv pentru ca am gasit tot felul de lucruri interesante , ca si : carti vechi cu povesti , diverse jucarii frumoase si multe alte lucruri . Mi-a fost greu sa ma decid , dar , pana la urma mi-am luat : ursuletul de plus , pe nume  Plusila , o papsa care ma jucam tot timpul cu ea , cant eram mica si niste masinute , la fel de vechi . Cu toate ca erau vechi , m-am distrat cu ele si imi reamintesc clipe frumoase !
      Daca un lucru este vechi , nu imseamna ca nu mai poate fi folosit !!
                        Sper ca te-am ajutat !!! Cu drag , GUGULOJ !!!

GUGULOI: GUGULOI *
GUGULOI: coronita ? :)
elenutzaandreut: stai sa mai scrie cineva pentru ca nu merge asa
GUGULOI: ok :)
GUGULOI: ms :))))))))))
razvyyyy: Frumoasa
GUGULOI: Multumesc !!! :))
Smecheru70: frumoasa frate
Alte întrebări interesante