Limba română, întrebare adresată de Cataclysm, 9 ani în urmă

Realizeaza, in 30-50 de cuvinte, o caracterizare a personajului Spirache din Titanic vals!! rapid va rog :D am pus multe puncte.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Krawn
238
 Spirache Necșulescu, personajul principal din Titanic Vals, este un om cinstit, căruia nu îi este teamă să spună ceea ce gândește. Acest lucru este dovedit atunci când, după ce familia sa îl obligă să candideze ca politician, Spirache se afișează în fața colegilor săi, spunându-le că nu este potrivit pentru un astfel de post și că nu ar trebui votat. Fiind un om cumsecade, cu dragoste de familie, dorința sa cea mai mare nu o reprezintă banii, ci gândul că soția, copiii și soacra sa sunt lângă el.

GeorgeAdrian14: Este foarte buna compunerea doar ca are nevoie de o ajustare minora : In enunt cerea 30-50 cuvinte deci poti sa o rescrii asa : Spirache Necșulescu, personajul principal din Titanic Vals, este un om cinstit, căruia nu îi este teamă să spună ceea ce gândește.Fiind un om cumsecade, cu dragoste de familie, dorința sa cea mai mare nu o reprezintă banii, ci gândul că soția, copiii și soacra sa sunt lângă el.
eueueueueu: nu iti spune nimeni nimic daca scrii mai mult....
MlgEugen: defapt in examen limitele de spatiu trebuie respectate altfel te depuncteaza
MlgEugen: asta se spune inainte de examen
MlgEugen: dar lumea insista in prostie
Alte întrebări interesante