Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

realizeaza in 8-10 randuri descrierea unei zile din anotimpul tau preferat cu urmatoarea incheiere: a fost o zi incantatoare. ofer coronita

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ancutaaa
11
 E primăvară. Astăzi , nişte raze aurii , plăpânde dau deşteptarea pământului somnoros. Deja , nişte micuţe albinuţe s-au apucat de treabă. Doar când mă uitam la ele , îmi venea cheful de muncă. Iarba a crescut la răsărit. Se anunţă o zi cu 30 de grade. Ghiocelul parcă dansa... El era alb ca spuma laptelui . Nişte suave şi elegante lalele, înfrumuseţează micuţul peisaj . Peste tot doar fericire. Zburau o mulţime de fluturi multicolori. 
      Un iepuraş cu blăniţa albă şi catifelată spunea 'Primăvară e anotimpul cu multă mişcare'. Munca era în toi ! Dar , până la urmă , după câteva ore , luna fermecată a sosit . Şi aşa s-a încheiat, acest frumos spectacol. A fost o zi încântătoare!

ancutaaa: *:D
ancutaaa: Ioana , dacă nu mă crezi uită-te pe toate site-urile , să vezi dacă găseşti compunerea !
ancutaaa: Uită-te la 'expresii frumoase' , şi la primul rezultat să dai , şi vezi acolo nişte expresii luate!
ancutaaa: La jojolinaa.
ancutaaa: Nu am chef să mă cert cu cineva! Ai voie să faci cum vrei tu , până la urmă , dar după tot ce faci , eşti criticat!!!
ancutaaa: Pa!
Utilizator anonim: va mai dau amandurora cate un ex asa voi decide :descrie in 2 randuri atmosfera generala creata de tabloul descris : frumoasa e natura frumoasa dimineata placut este al undei murmur melodios si roua si zefirul si floarea si verdeata dar lumea nimic n-are ca tine de frumos a mea inima suflet pe pasurile-ti zbor si vantul iti sopteste misterul de amor
Alte întrebări interesante