Limba română, întrebare adresată de tabuoctavian2009, 7 ani în urmă

Realizează în aproximativ o pagină o scrisoare către Moș Crăciun în care să-ți faci autoanaliza și să îți prezinti dorințele​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dapescu
1

Răspuns:

Dragă Moș Crăciun,

Mă numesc nume și am vârsta. În acest an, am încercat să fiu cât mai bună posibil și să îmi îndeplinesc responsabilitățile cât mai bine. Am învățat că este important să îmi ajut familia și prietenii atunci când au nevoie de mine și am încercat să fiu mai atentă la nevoile celor din jurul meu.

Totuși, am și avut momente în care am căzut în ispite și am greșit. Mi-am pierdut răbdarea și am spus lucruri pe care nu le-aș fi spus dacă aș fi fost mai calmă. Îmi pare rău pentru aceste momente și îmi doresc să fiu o persoană mai bună și mai empatică în viitor.

Cu toate acestea, sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am în viața mea. Am o familie minunată care mă iubește și îmi este alături, am prieteni care mă susțin și care îmi aduc zâmbetul pe buze, și am o sănătate bună care îmi permite să fac lucrurile pe care le iubesc.

Cu toate acestea, îmi doresc să am și câteva dorințe pentru această sărbătoare. Îmi doresc să am o carte pe care o vreau de mult, "The Alchemist" de Paulo Coelho, care cred că mă va învăța multe lucruri importante despre viață. De asemenea, îmi doresc o pereche de căști wireless, pentru că îmi place să ascult muzică în timp ce îmi fac temele sau merg la plimbare.

În cele din urmă, îmi doresc să am o sărbătoare minunată alături de familia și prietenii mei. Să ne putem bucura de mâncarea delicioasă, cadourile și prezența unii ai altora, și să ne amintim de tot ce avem de mulțumit.

Îți mulțumesc că ești tot timpul acolo pentru noi și că ne aduci atâta bucurie în fiecare an. Îți sunt recunoscătoare pentru tot ce faci și îți doresc o sărbătoare minunată alături de Rudolph și întreaga ta echipă de clopoței.

Cu drag,

nume

P.S. Sper că ai avut o călătorie sigură și fără probleme de la Polul Nord până la mine acasă. Te aștept cu mare nerăbdare să vină Crăciunul!

Alte întrebări interesante